Pro svou jarní a letní kolekci jsem se nechala inspirovat kouzelnými barvami jarní oblohy. Proto kolekce stojící zejména na paletě černé, bílé a šedé, které kombinuji s tmavě modrou a azurovou v pruhovaném vzoru i denim. Kolekce vychází z casual formal stylu, stavebním kamenem jsou košilové šaty, které se dají pohodlně nosit celý den a upravovat do téměř libovolného stylu od formálního, přes městský až ke sportovnímu. Jako druhý jsem zařadila nadčasový zavinovací střih na šatech i topech, který ideálně sedne na jakoukoli ženskou postavu.

U některých střihů jsem se inspirovala vzpomínkou na spodní košile a prádlo začátku dvacátého století. To se odráží také v použití specifických látek jako je třeba košilový popelín. Kolekci tvoří převážně přírodní materiály, které jsou jako stvořené pro teplé počasí, jelikož dovolí tělu dýchat. Mezi ně spadá bavlna, viskóza nebo hedvábí. Nechybí ani madeira, úpletové materiály či denim s jemným krepovým efektem.

Kolekce Jaro/Léto 2018 si zakládá na nekomplikovaném kombinování nejen mezi jednotlivými kousky, ale také ve vztahu k již vlastněnému šatníku. I proto jsem se snažila držet střihové jednoduchosti, které se v letošní sezóně vymykají pouze výrazné šaty s nabíranými rukávy či volány. Věřím, že se Vám kolekce bude líbit a že v ní najdete svoje nové výjimečné kousky do svého šatníku, stejně jako já.

Zuzka

Fotografie kolekce: Dan Harvan / Cash Only

Modelka: Veronika Vokeová / Pure model management

Make up & vlasy: Margita Skřenková


Related Posts